De Camping

De camping heeft een receptie rechts na de ingang aan het begin van het terrein. De receptie in geopend en bemand van maandag t/m zondag van 10:00 tot 19:00 uur. Mocht er niemand bij de receptie aanwezig zijn, kijk dan op het bord voor zijn of haar locatie, of bel naar het genoemde nummer en wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Op de camping zijn meerdere sanitaire units aanwezig met toiletten, warme douches en stromend water. De Van Keulen unit op het voorterrein beschikt over 3 toiletten, 3 afwasplekken, waarvan 1 met warm water, 2 douches, 1 wascabine en 1 stortput. De Stormunit op het middenterrein beschikt over 2 toiletten, 3 afwasplekken waarvan 2 met warm water en 2 douches. Het karakteristieke JW-sani, nog gebouwd door opa JW Ploeg, was vroeger een uitgebreid gebouw met een dames- en herenkant. Tegenwoordig worden enkel nog de 2 kindveilige buitentoiletten en 1 urinoir gebruikt. De herenkant is nog operationeel bij grotere groepen en bevat 1 toilet en 3 wasbakken.

Er zijn in alle units warmwaterdouches die werken op een muntsysteem en aanrechten met warmwatertap werkend op 20 cent muntjes. De Stormunit is ook uitgerust met stopcontacten om elektrisch te kunnen scheren, te föhnen, of uw gsm op te laden (op eigen risico).

Op de camping is geen winkel of kantine. Voor boodschappen kunt u terecht in Maartensdijk of Loosdrecht, voor meer informatie kijkt u op de Omgevingspagina.

Voor een hapje eten kunt u op loopafstand terecht bij Restaurant de Paddenstoel. Als u de camping aan de achterzijde afloopt, gaat u naar rechts en zitten ze al na 100 meter aan de rechterzijde.

Ter vermaak is er een jeu de boules baan, een grote zandbak, grote en kleine schommels, een wip, een trampoline en een tafeltennistafel. Naast de zandbak staat een grote krat met allerlei spullen voor in de zandbak. Jeu de boules ballen en tafeltennisbatjes zijn te huur/te leen bij de beheerder. 

Honden zijn zeer welkom, mits ze aangelijnd zijn en buiten het kampeerterrein worden uitgelaten.

Om de rust en de veiligheid op de camping te waarborgen hebben wij een reglement opgesteld, om ervoor te zorgen dat een ieders verblijf naar volle tevredenheid verloopt. Door op de link te klikken kunt u het volledige kampeerreglement lezen.

Natuurcamping

Wat houdt het begrip natuurcamping dan in?

Wij respecteren de natuur en denken na bij ons handelen. Geen luidruchtige radio of tv, geen luidruchtige werkzaamheden in het weekend. Stilte tussen 22:30 en 07:30 uur. Laat water niet onnodig lopen, sluit de deuren en laat het licht niet onnodig branden. Bied uw huisvuil gescheiden en zo klein mogelijk aan. Flessen en glas, kranten en schoon papier, evenals Plastic, Metaal en Drinkpakken apart weggooien in de daarvoor bestemde containers. Gelieve niet zelf beplanting aan te brengen en beperkt u zich bij het plaatsen van bloembakken en/of lampjes tot slechts enkelen.

Het terrein is ’s nachts zo goed als donker, dus een goede zaklamp is een noodzaak.

Belangrijke telefoonnummers

Nood, als elke seconde telt: 112
Politie: 0900-8844  
EHBO en AED bij de beheerder

Huisartsenpraktijk Maartensdijk
Maertensplein 98 a
3738 GR, MAARTENSDIJK
Telefoon: 0346-211214

Tergooi Ziekenhuis Hilversum
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ, HILVERSUM
Telefoon: 088-7531753

Tergooi Ziekenhuis Blaricum
Rijksstraatweg 1
1261 AN, BLARICUM
Telefoon: 088-7531753

RESERVEER NU