Informatie Coronavirus / COVID-19

Laatste update 18-05-2020 20:00

Op deze pagina vind u de meest actuele informatie omtrent het COVID-19 virus en de maatregelen die wij op de camping hebben genomen om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Helaas zijn we nog niet van het coronavirus COVID-19 af. Het bos is weer schitterend tot leven gekomen en Natuurcamping Fazantenhof blijft, met de nodige maatregelen, een heerlijk plek om te vertoeven. Wij volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen* en maatregelen die worden aangekondigd. Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat ons zeer aan het hart. We doen er alles aan om voor onze gasten en collega’s een veilige omgeving te creëren. We willen dat u met een gerust gevoel nog naar ons toe kan komen.

Op last van de veiligheidsregio Utrecht en gemeente De Bilt "is het verboden sanitaire voorzieningen in de vorm van gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen kleinschalige kampeerveldjes, parken, natuurgebieden, jachthavens en stranden geopend te houden"
Deze maatregel is inmiddels verlengd tot 01-07-2020.

Voor zover wij nu kunnen overzien is het ook in deze onzekere tijden goed mogelijk om met onze inspanning en met uw medewerking u een veilig en prettig verblijf te bieden de komende periode. Misschien niet zoals u van ons gewend bent, maar toch hopen wij dat u van de natuur en het bos kunt genieten bij ons op de camping.

*De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het RIVM.


Onze maatregelen:

 • Per 3 april 2020 zijn de gemeenschappelijke was- en douchevoorzieningen gesloten tot zeker 01 juli.
 • Wij hebben de hygiëneregels verscherpt en volgen deze strikt op.
 • Wij vragen een ieder om goed zijn handen te wassen. Instructies hangen boven de verschillende wasbakken.
 • Wij maken twee maal per dag de watertappunten en de stortputten hygiënisch schoon.
 • Met een verhoogde frequentie maken wij contactpunten zoals balie, deurkrukken, drukknoppen, kranen, e.d. extra schoon.
 • De receptie is beperkt geopend en er mag maar één persoon gelijktijdig binnen om onnodig contact te voorkomen.
 • Wij werken momenteel individueel, gespreid in tijd en waar kan vanuit huis. Helaas minder persoonlijk en tijdelijk meer digitaal. Houd er dan ook rekening mee dat wij mogelijk minder vaak aanwezig zijn.
 • Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen zodat de camping op een verantwoorde manier geopend kan blijven.

Wat vragen wij van u:

 • Heeft u klachten zoals hoesten, keelpijn en/of koorts dan verzoeken wij u thuis te blijven en uw komst naar de camping uit te stellen;
 • Wij waarderen contact met onze gasten, ook in de komende periode. Echter vermijden wij fysiek contact. Wij vragen dit ook te doen van uw kant. 
 • Heeft u vragen voor ons? Stel deze dan bij voorkeur telefonisch, via de mail of via Whatsapp. 
 • Moet u een betaling voldoen? Wij verzoeken u deze zoveel mogelijk per bankoverschrijving of Pay.nl te voldoen. Wilt u toch liever naar de receptie komen hiervoor? Houd dan voldoende afstand tot de medewerkers en andere gasten en verricht de betaling bij voorkeur per pin. 
 • Gezien de ernst van de omstandigheden nu, zullen wij eerder dan normaal de toegang ontzeggen wanneer gasten zich niet aan onze richtlijnen houden. 
 • Kamperen kan nog steeds. Geniet op uw eigen standplaats van uw buitenverblijf en alle ruimte die er op het terrein is. Onthoud de minimaal afstand 1,5 meter in gedachten en vermijd fysiek contact. Voor kinderen hoeft dit gelukkig niet.
 • Nodig geen gasten van buitenaf uit om u te bezoeken tot minstens na 01 juli.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en sterkte in deze tijd,

Jan-Willem Stoorvogel, beheerder. 

RESERVEER NU