Fazantenhof, Natuur- en stiltecamping direct aan fiets- en wandelpaden

Karnemelksweg 1A 3739 LA Hollandsche Rading
GSM: 06 245 00 301
[email protected]
Vanaf Natuurcamping "Fazantenhof" zijn er veel bezienswaardigheden te bezoeken:

Sfeervolle steden, lieflijke dorpen met fraaie (buiten) huizen en boerderijen, kastelen, forten en musea. Het zeer gevarieerde natuurschoon is alom aanwezig. Onze camping is uitermate geschikt als uitvalsbasis: te voet of op de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer (2 km. naar bus en trein)


Stilte is kwaliteitsvolle aandacht

quote in dwdd 15-01-2014

Over de omgeving

Door de unieke en centrale ligging van de camping worden er voor zowel volwassenen als kinderen vele mogelijkheden tot uitstapjes geboden (zie link lijst), waaronder op 1,5 km het Koninklijke dorp Lage Vuursche met (pannenkoeken)restaurants, midgetgolfbanen en een grote recreatiekuil.

Westwaarts ligt het Sticht, Polderlandschap met op ca. 8 km de Maarseveense- & Loosdrechtse plassen, waar men kan zwemmen, een rondvaart boekt, een zeilboot of kano huurt om de omgeving heel relaxed vanaf het water te verkennen.

Steden als Amersfoort en Utrecht liggen binnen handbereik. Men kan er (overdekt) winkelen, er zijn musea, evenementen en week-markten. Zo kan dat ook vaak in de omliggende dorpen, waaronder Hilversum met Mediamuseum, Soest en Soestdijk met het Paleis en Spakenburg met haar vissers.

Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, ingedeeld naar de 4 windstreken
Klik op het linkje en u ziet hoeveel er te beleven valt in de schitterende omgeving van de camping.

Hollandsche Rading heeft een NS-stationnetje met half-uurs verbinding op de lijn Utrecht - Amsterdam. Ook met Q-bus goede verbindingen in de regio.

Utrechts Spoorwegmuseum dichtbij en de 3e zaterdag in augustus Rading Spoor, stoommodel-banen in het bos op loopafstand van de camping.

Camping Fazantenhof bosrijk

Camping Fazantenhof zandbak

Camping Fazantenhof speelruimte